söndag 14 juni 2009

Vi kan spela boule också!

Igår var en liten utbrytar trupp bland Ruffmuffarna ut på äventyr. Bollsport som bollsport, här skall spelas boule. Vår härliga kvarterskrog Rossini hade sin årliga boule-tournering. Fjärde året i rad och vi blev inbjudna som tävlingens rookies. (Så invalda vi kände oss, idag.)

Kl 11 samlig på restaurangen där Franco, Eija och Jimmy välkomnade oss alla med en brunchbuffé med italiensk touch. 16 glada och förväntansfulla tävlande lottades in i 2-mannalag. Jag fick Måns och Helene fick Resarö-Micke.

20090613082 Tävlingsledare Jimmy.

Nya bekantskaper där det visade sig att jag drog det längsta stråt… :-) . När alla är mätta och belåtna och Franco sett till att vi alla får iaf två ordentliga glas Pastis innanför tröjan beger vi oss ut på plan i duggregnet.

20090613088 

Vi spelar sedan singel match och lag spel under nästkommande timmar och regnet tilltar allt mer, men stämningen är hög och i takt med tävlingens gång infinner sig tävlingsinstinkten från alla olika håll. 20090613083

Stilpoäng tycker jag också kan tilldelas Helene.

Hur slutar det då, ja vi kan stolta meddela att Ruffmuffarna höll fanan hög. Del i lagvinst, jag och Måns tog hem segern efter en rafflande final mot Lag Franco. (Måns tog även singelpriset, bra där!) Helene fick det för dagen hedersvärda supporterpriset, trots regn och kyla såg Helene till att stämningen var hög bland publiken och att de tävlande kände sig vansinnigt professionella.

Vinnare 200920090613095 Singel – Måns

Lag – Måns & Marie

Stort tack till Restaurang Rossini för en fantastisk trevlig dag, med många glada skratt och tillrop!

Marie & Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar