söndag 7 juni 2009

Tack alla Ruffmuffar och sponsorer för en härligt golfhelg!

 

20090605053 Linda på 18-hålet  - vi har den!

Denna gång ställdes Ruffmuffarnas entusiasm och solskenshumör på prov. Fredag 10 grader och blåst, vi kan säga så här, tur att det inte regnade också. Men inga problem vi går ut i två 3-bollar för dagens scramble. Vi trodde lagen var jämna men något hände eller så spelade ett lag liiite  dåligt denna dag, då det andra gjorde som man ska komplettera varann….. Ja, Lag Karin vann stort över Lag Marie. Vi hade också närmast hål och long och short drive. Karin som finspelade hela helgen tog longdrive, Helene närmast hål. Utan att ta ifrån Helene denna bragd, så kan vi säga att det var enda greenträffen :-) . Kortast drive tog Ulla hem på hål 11, det var en utmaning för du måste ligga på fairway?!?!

20090605054Eftersom vi frös som attan, drar vi direkt till slottet för en varm dusch och prisutdelning med efterföljande middag. Som in ser så var vårt prisbord fantastiskt.

 

Kvällen avlöpte lugnt fast vi hade säkert 20090605056ett 50-tal MC-entusiaster på träff. Skall vi uttrycka oss diplomatiskt så var det golf som gällde denna helg. Focus! Natten hade ett visst intressant inslag, men det kommer ett speciellt inlägg på det lite senare, tillsammans med ljud…. och fler bilder från helgen.

Lördag, bättre väder men kallt, start kl 10, nu var det en poäng-bogey så fokuserade tjejer med golf i blick upp på tee. Carina sluter ann och tar med sig solen för en stund. Lag Marie kämpar med något osynkad dagsform på hela laget. Men som vi säger, vi har den……. ! Eller inte. Lag Karin forstätter storspela och vinner lagtävlingen, fina scorer från hela truppen, hatten av för fint spel. Silvana slår till med en kanon runda och vinner det individuella priset vilket var det fina priset från Marlene på En härlig Salong, en ansiktsbehandling, gu va härligt!. Sedan tar resten av Lag Karin prisplatserna, Karin 2a och Ulla  3a. Japp så va det!!

20090605052Helene såg dock till att någon från Lag Marie fick upp till prisbordet, tog åter igen närmast flagg och här hade vi fler greenträffar och Helene låg tight mot pinnen. Längsta putt stod Ulla för (reglerna var lite otydliga men vi bestämde att Ulla vann!). Längsta drive fixar Carina slår ut sist och tar Silvanas också fina drive på 18 hålet, med några ytterligare metrar.

Ja ha underbart är kort, hemma igen för nya utmaningar, själv såg jag till att tvångskommendera mig upp på träningsområdet under söndagen. Inte så tokigt, riktigt skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar