måndag 26 juli 2010

Så välkomna vi känner oss!

I morgon bär det av till Ljusdal för några härliga dagar i det vackra Hälsingland. I lördags ringde sköna och bestämda Eva från restaurangen och  hälsa oss välkomna men ville nog samtidigt kolla att vi har koll på läget. Jodå, sängkläder med och vi landar på tisdag i stugan….:-)

I dag ringde också Pär och hälsa oss välkomna och meddelade att skulle vi vilja träna lite så finns banan till vårt förfogande. Vilken omtanke. Tack så jättemycket!

Men känner jag oss rätt så rullar vi i sakna mak från stan, norrut  med skön musik i högtalarna. Dessutom skall det drickas kaffe, ätas glass och kissas så vi får se när vi landar i Ljusdal. Väl i Ljusdal skall det gås på Systemet och handlas hos Kennet på ICA, sen vill vi installera oss i vår lilla stuga, mysa runt lite och andas in den härligt friska norrlandsluften…….. Vi hoppas dock på samma sköna drag på golfrestaurangen som förra året!

I gotta feeling……….a good golfweek!

Från och med onsdag kommer jag att återkomma varje dag med restultat och lämpliga uppdateringar om händelser på och av banan.

Puss på er nu alla, Ljusdal here we come!

Marie

1 kommentar:

  1. Välkommen åter till Hälsingland och hoppas ni får det bra. Skall också på Winnerbäck på torsdagen så kanske springer vi på varandra, anar vart man hittar er :-)

    SvaraRadera